Tilauslomake      Palautelomake      Yhteystiedot     
Tunnus
Salasana
 
Tietoa ohjelmasta
Tarjouspaketit

KOKEILE SITOUMUKSETTA
4 viikon ajan

Avaa sivukoti.com ohjelma

Lähetämme sinulle laskun. Jos laskua ei ole maksettu kuukauden kuluessa, tilauksesi perutaan ja avaamasi sivusto suljetaan.

Ohjelma - Sivukoti.com

Sivukoti.com
Perusohjelma, joka vaaditaan muiden SIVUKOTI.COM ohjelmien käyttöön.

Toiminnan kuvaus:
Sivukoti.com -ohjelma toimii runkona, johon voidaan liittää sivukoti.com lisäohjelmia, kuten kotisivut, albumi, kirjanpito- ohjelma tai jäsenrekisteri.

Käyttäjätunnukset
Perusohjelma mahdollistaa kirjautumisen sivukoti.com -ohjelmaan sekä käyttäjätunnusten ylläpidon. Useiden käyttäjätunnusten vuoksi sivukoti.com -ohjelmaa voi käyttää useampi henkilö samanaikaisesti. Lisäksi jokaiselle käyttäjälle voidaan määritellä ohjelmakohtaiset oikeudet.

Järjestelmän palautteet
Järjestelmän palautteiden avulla käyttäjä voi varmistua, että haluttu toimenpide on suoritettu. Palaute annetaan aina kun käyttäjä tallentaa tai poistaa tietoja.

Sivukohtaiset ohjeet
Sivukohtaisten ohjeiden kautta käyttäjä saa ohjeita avoimena olevan sivun toiminnasta. Jos ohjeet eivät auta, on asiakaspalvelun aina yhden hiirenklikkauksen päässä.

Käyttäjäkohtaiset asetukset
Ohjelmassa on erilaisa hakuasetuksiin ja näyttötapoihin liittyviä arvoja, jotka tallennetaan käyttäjäkohtaisesti. Esim. uutispalstan uutiset voidaan näyttää kolmella eri tavalla: suurina kuvakkeina, pieninä kuvakkeina ja luettelona. Käyttäjän tekemä valinta jää muistiin, ja uutisluettelo näytetään seuraavalla kerralla samalla tavalla kuin edellisellä kertaa - vaikka käyttökertojen väliä olisi yli kuukausi.

Tehtävälista
Ylläpidon etusivulla on tehtävälista, jota ohjelman käyttäjät voivat käyttää ylläpidon muistikirjana. Tehtävälista on kaikille tunnuksen käyttäjille yhteinen, joten sitä voi käyttää myös esim. pienimuotoisena projektinhallintaohjelmana.

Ominaisuudet:
- sivukoti.com -sovellusalusta
- kirjautuminen
- käyttäjätunnusten hallinta
- rajaton määrä käyttäjätunnuksia
- käyttäjäkohtaiset asetukset
- sivukohtaiset ohjeet
- järjestelmän palautteet
- tehtävälista
- yhteydenottolomake asiakaspalveluun

Hinta:
6.00 €/kk

Hintaan sisältyy automaattiset ohjelmapäivitykset.

*Kaikki hinnat sis alv 23%

Siirry tilauslomakkeelle
Kysy lisää


Ohjelmat

Perusohjelman lisäksi voit valita käyttöösi erilaisia, omia tarpeitasi vastaavia lisäohjemia: