Tilauslomake      Palautelomake      Yhteystiedot     
Tunnus
Salasana
 
Tietoa ohjelmasta
Tarjouspaketit

KOKEILE SITOUMUKSETTA
4 viikon ajan

Avaa sivukoti.com ohjelma

Lähetämme sinulle laskun. Jos laskua ei ole maksettu kuukauden kuluessa, tilauksesi perutaan ja avaamasi sivusto suljetaan.

Jäsenrekisteriohjelma

Onko jäsenrekisteri hukassa?
Jäsenrekisterin ylläpito on usein sekavaa ja työlästä. Jäsenrekisterin hoitaja saattaa vaihtua vuosittain, jolloin myös toimintatavat ja merkinnät muuttuvat jatkuvasti. Jäsenrekisteristä tarvitaan myös tulosteita ja kopioita, eikä aina tiedetä, mikä niistä on uusin versio.

Perinteinen jäsenrekisteri: Tiedon tallentaminen ja hakeminen

Perinteisesti jäsenrekisteri on tallennettuna jonkinlaiseen taulukkoon, jota jäsenrekisterin hoitaja ylläpitää omalla koneellaan. Kaikki lisäykset tekee jäsenrekisterin hoitaja käsin.

Kun tietoja tarvitaan käyttöön, joutuu jäsenrekisterin hoitaja hakemaan tiedot henkilökohtaisesti.SIVUKOTI.COM jäsenrekisteri: Tiedon kuittaus

SIVUKOTI.COM jäsenrekisteri on internet-selaimessa toimiva ohjelmisto. Jäsenrekisterissä on nettilomake, jolla jäsenet voivat lähettää yhteystietonsa. Jäsenrekisterin hoitaja vain kuittaa lähetetyt tiedot ilman uudelleenkirjoitusta.

Hallituksen valtuutetut jäsenet voivat käydä hakemassa tiedot suoraan jäsenrekisteristä ilman jäsenrekisterinhoitajan apua. Näin jäsenrekisterinhoitajalta vapautuu aikaa perusrutiineista.Tiedot vaivattomasti käyttöön
SIVUKOTI.COM jäsenrekisterissä on rekisteritietojen lisäksi sisäänrakennettu sähköpostilista, osoitteiden tulostus, monipuoliset haku- ja ryhmittelytoiminnot sekä jäsenmaksujen seuranta. (SIVUKOTI.COM:sta löytyy myös kirjanpito-ohjelma, joka toimii suorassa yhteydessä jäsenrekisteriohjelman kanssa.)


Lue Lisää

SIVUKOTI.COM ohjelman lähtökohta
SIVUKOTI.COM ohjelman toimintaperiaate


Ohjelman käyttöönotto
Ohjelmat

Perusohjelman lisäksi voit valita käyttöösi erilaisia, omia tarpeitasi vastaavia lisäohjemia: