Tilauslomake      Palautelomake      Yhteystiedot     
Tunnus
Salasana
 
Tietoa ohjelmasta
Tarjouspaketit

KOKEILE SITOUMUKSETTA
4 viikon ajan

Avaa sivukoti.com ohjelma

Lähetämme sinulle laskun. Jos laskua ei ole maksettu kuukauden kuluessa, tilauksesi perutaan ja avaamasi sivusto suljetaan.

Tietotekniikka helpottaa käytettyjen vaatteiden myyntiä


Riikka kangasmäki silittää vaateita ja Riikka Hietanen Jekku ja Hipsu -koiria. Asiaaspalvelullekin jää entistä enemmän aikaa, kun asiakkaat liikkeeseen soittelun sijasta katsovat netistä, mitä on myynnissä.
Tietotekniikalla voi nykyisin helpottaa myös käytettyjen vaatteiden myyntiä. Kaunotar ja Kulkuri second hand shopin omistaja Riikka Kangasmäki on tyytyväinen yritykselleen räärälöityyn uuteen ohjelmaan.

Kaikki myyntiin tulevat tuotteet kirjataan koneelle tuoteryhmittäin, kuten mekot, laukut, kengät ja korut. Asiakas saa oman numeron ja salasanan jolla hän voi kotisivujen kautta käydä tarkistamassa reaaliaikaista myyntitilannetta.

Kuka tahansa voi hakea tuotteita tuoteryhmittäin tai pyytää ohjelmaa näyttämään tuotteet koottain.

Kaunottaren ja Kulkurin asiakaskunta on nuorta, joten nettipalvelu on otettu ilolla vastaan. Sivuilla vierailee jo yli tuhat eri käyttäjää kuukaudessa. Sivuston on toteuttanut Kalle Lievejärvi.

- Jatkossa sivuja on tarkoitus kehittää niin, että osa myyntiin tulevista vaatteista kuvataan digikameralla ja kuvat laitetaan nettiin. Myös sähköpostin hydyntäminen myytyjen vaatteiden kohdalla on työn alla, myyjä Riikka Hietala kertoo.

Tietotekniikka helpottaa niin yrityksen kuin asiakkaiden työtä.

- Aikaisemmin asiakkaat soittelivat ennen viikonloppua ja kyselivät onko heidän vaatteitaan myyty. Nyt he voivat tarkistaa saman asian netistä. Meillä jää enemmän aikaa esimerkiksi asiakaspalveluun, silitykseen ja somistukseen, kun kone hoitaa tilitykset, hintalaput ja muut paperiasiat, jotka ennen kirjoitimme käsin.
Taperelainen 8.10.2005, sivu 9.

Ohjelmat

Perusohjelman lisäksi voit valita käyttöösi erilaisia, omia tarpeitasi vastaavia lisäohjemia: