Tilauslomake      Palautelomake      Yhteystiedot     
Tunnus
Salasana
 
Tietoa ohjelmasta
Tarjouspaketit

KOKEILE SITOUMUKSETTA
4 viikon ajan

Avaa sivukoti.com ohjelma

Lähetämme sinulle laskun. Jos laskua ei ole maksettu kuukauden kuluessa, tilauksesi perutaan ja avaamasi sivusto suljetaan.

Mikä on SIVUKOTI.COM ?

Ohjelma kaikille - ei vain ammattilaisille.
Uutta sivua luodessasi voit
ladata pohjaksi valmiin taittomallin.
Kotisivujen muokkaukseen tarkoitetut ohjelmat ovat yleensä asiantuntijalähtöisiä; ohjelmat ovat työkaluja alan ammattilaisille.
Me lähdimme suunnittelemaan ohjelmaa, jota kuka tahansa osaa käyttää. Ohjelma tekee tekniset ratkaisut puolestasi ja tarjoaa valmiita toimintamalleja, eikä sinun tarvitse tietää tai huolehtia muusta kuin sivujen sisällön tekemisestä.

Kaikki selvällä suomenkielellä
Alkuperäisesti suomenkielinen ja suomessa tehty ohjelmamme muodostuu yksinkertaisista lomakesivuista, joiden tietoja täyttämällä voit muokata kotisivujesi sisältöä.

Ohjelman käyttö suoraan netissä
Ohjelma toimii yleisimmissä nettiselaimissa. Tarvitset vain tietokoneen ja nettiyhteyden. Kaikki muutokset ovat heti näkyvissä.

Ohjeet aina saatavilla
Apunasi kaikissa vaiheissa on sivukohtaiset ohjeet, josta löydät aukinaisena olevan sivun toimintaa käsitteleviä ohjeita. Lisäksi ohjelmassa on ohjekirjoja, yleisesti kysyttyjä kysymyksiä sekä suora yhteydenottolomake asiakaspalveluumme.

Avoinna oleva sivuun ohjeet löytyy aina sivun vasemmasta yläkulmasta.


Lue lisää: Kotisivujen ulkoasu

Ohjelmat

Perusohjelman lisäksi voit valita käyttöösi erilaisia, omia tarpeitasi vastaavia lisäohjemia: